Starověký



Informace, které se nám podařilo shromáždit o _titulu, byly pečlivě prověřeny a strukturovány tak, aby byly co nejužitečnější. Pravděpodobně jste sem přišli, abyste se dozvěděli více o Starověký. Na internetu je snadné ztratit se ve změti stránek, které hovoří o Starověký, ale neposkytují to, co chcete o Starověký vědět. Doufáme, že nám dáte v komentářích vědět, zda se vám líbí, co jste si přečetli o Starověký níže. Pokud informace o Starověký, které poskytujeme, nejsou tím, co jste hledali, dejte nám prosím vědět, abychom mohli tyto stránky denně vylepšovat.

.

Starověký
Popis tohoto obrázku, také komentován níže
Starověký.
Obecné informace
Rodná země Vlajka Norska Norsko
Hudební žánr Černý kov
aktivní roky Od roku 1992
Štítky Metal Blade Records , Listenable , Sleaszy Rider
Oficiální stránka www.ancientband.net
Složení skupiny
Členové ZEL (Aphazel)
Dhilorz
Luci (Ježíš Kristus)

Ancient je skupina z černého kovu, Norska , od Bergenu . Skupina, která vznikla v roce 1992 , má celkem šest studiových alb vydaných na etiketě Metal Blade Records a několik mini-alb a EP .

Životopis

Skupina byla založena v roce 1992. Původně to byl sólový projekt kytaristy Aphazela, ale rychle se k němu přidal Grimm, zpěvák / bubeník skupiny. Následující rok vydali demo Eerily Howling Winds, v roce 1994 pak EP Det Glemte Riket . Poté podepsali smlouvu se značkou Listenable Records , kde vydali své první album Svartalvheim .

V roce 1995 Grimm opustil skupinu, krátce po vydání EP Trolltaar . Aphazel se poté setká s lordem Kaiaphasem ze skupiny Grand Belial's Key, který se stane novým zpěvákem a bubeníkem skupiny. Nová formace poté změní štítek a podepíše smlouvu s Metal Blade Records , což jim s ohledem na důležitost štítku přinese obvinění z toho, že chtějí jít komerční cestou. Do formace se poté přidají dva noví hudebníci: klávesista Kimberly Goss a Kjetil, který se stane bubeníkem skupiny. Poté nahráli album The Cainian Chronicle , poté se vydali na turné po Evropě . V roce 1997 Gosse nahradil Erichte, Kjetil skupinu opustil. Ancient Keyboard's new keyboardist is Jesus Christ. S touto novou formací vstupuje Ancient do studií, kde nahrává Mad Grandiose Bloodfiends . Po mezinárodním turné se Aphazel setká s Deadly Kristin, která se stane novou zpěvačkou formace.

V roce 1999 vyšlo The Halls of Eternity s Aphazel jako zpěvák. Skupina pak jede na turné opět prochází Skandinávii , pak hrát na Wacken Open Air festivalu v. Během měsíce října roku 2001 kapela vydala své páté studiové album Proxima Centauri . Skupina pak znovu vyrazila na turné, aby propagovala své album, prošla Mexikem , východní Evropou a Izraelem a je to jedna z prvních black metalových skupin, která v této zemi koncertovala. Na konci turné se Deadly Kristin rozhodne skupinu opustit.

V roce 2004 vydal Ancient šesté studiové album Night Visit . Po tomto výletu následuje evropské turné. Toto turné se jmenuje Night VisiTour , organizované se skupinami Illdisposed a Final Breath. Výsledkem bylo, že skupina prakticky ukončila veškerou činnost až do příchodu bubeníka Nicholase Barkera v roce 2009 . Po jeho příchodu do skupiny následuje řada koncertů.

Na konci roku 2015 skupina oznámila své sedmé album Back to the Land of the Dead pro rok 2016. Nakonec ho ohlásili pro ve společnosti Soulseller Records.

Členové

Stávající členové

  • Aphazel - kytara (od roku 1992), zpěv (od roku 1998), basa (1992–1998), bicí (1992–1993), klávesy (1993–1998)
  • Dhilorz - bas (od roku 1999)
  • Ježíš Kristus! - klávesy (od roku 1997), kytara (1997–1998), basa (1997–1998), klavír (1997–1998)
  • Nicholas Barker - bicí (od roku 2009)

Dřívější členové

  • Grimm - zpěv, bicí (1993–1995)
  • Kimberly Goss - ženský zpěv (1995–1997), klávesnice (1997)
  • Deadly Kristin - ženský zpěv (1998–2003)
  • Lord Kaiaphas - zpěv (1995–1999), bicí (1995–1998)
  • Kjetil - bicí (1995–1997)
  • Erichte - ženská píseň (1998)
  • Lazarus - klávesy (1998)
  • Krigse - bicí (1998–2000)
  • Scorpios - baskytara (1998–1999)
  • GroM - bicí (2000–2005)

Diskografie

Studiová alba

  • 1994  : Svartalvheim
  • 1996  : Kainská kronika
  • 1997  : Mad Grandiose Bloodfiends
  • 1999  : The Halls of Eternity
  • 2001  : Proxima Centauri ]
  • 2004  : Noční návštěva

Další produkce

  • 1993: Eerily Howling Winds - demo
  • 1994: Det Glemte Riket - EP
  • 1994: Trolltaar - EP
  • 1999: Det Glemte Riket - kompilace
  • 2001: Bůh miluje mrtvé - kompilace
  • 2005: Eerily Howling Winds - The Antediluvian Tapes - kompilace

Poznámky a odkazy

  1. (in) Ankeny, Jason, „  Ancient Biography  “ na AllMusic (přístup ke dni 4. července 2016 ) .
  2. (in) „  Ancient's stand stand - 80%  “ , na metal-archives.com ,(zpřístupněno 4. července 2016 ) .
  3. (in) Eduardo Rivadavia, „  Ancient - The Cronicle Cainian Overview  “ na AllMusic (přístup ke dni 4. července 2016 ) .
  4. (in) „  WACKEN OPEN AIR 2000  “ , o kovových pravidlech ,(zpřístupněno 4. července 2016 ) .
  5. „  STARÉ - Proxima Centauri (Metal Blade / M10) - 10. 10. 2001 v 11:24 hodin  “ , na VS-Webzine (přístup 4. července 2016 ) .
  6. (hu) „  Ancient: Night Visit  “ , Shock Magazin ,(zpřístupněno 4. července 2016 ) .
  7. „  Ancient to release„ Back To The Land Of The Dead “in February 2016  “ , on hornsup ,(zpřístupněno 4. července 2016 ) .
  8. (in) „  ANTIENT: Unveils Track Listing for„ Back To The Land Of The Dead “  „ on Metal Shock Finland (přístup dne 4. července 2016 ) .
  9. „  Starověké odhaluje Zemi mrtvých“  “ , na hornsup ,(zpřístupněno 4. července 2016 ) .

externí odkazy

Doufáme, že informace, které jsme shromáždili o Starověký, pro vás byly užitečné. Pokud ano, nezapomeňte nás doporučit svým přátelům a rodině a nezapomeňte, že nás můžete kdykoli kontaktovat, pokud nás budete potřebovat. Pokud máte i přes naši snahu pocit, že to, co o _title uvádíme, není zcela přesné, nebo že bychom měli něco doplnit či opravit, budeme vám vděčni, když nám dáte vědět. Poskytování nejlepších a nejúplnějších informací o Starověký a jakémkoli jiném tématu je podstatou těchto webových stránek; řídíme se stejným duchem, který inspiroval tvůrce projektu Encyklopedie, a proto doufáme, že to, co jste našli o Starověký na těchto stránkách, vám pomohlo rozšířit vaše znalosti.

Opiniones de nuestros usuarios

Libor Burešová

Pro ty, jako jsem já, kteří hledají informace o Starověký, je to velmi dobrá volba.

Marie Mrázek

Tento záznam na Starověký mě přiměl vyhrát sázku, což je méně než dobré skóre.

Denisa Procházka

Toto je dobrý článek o Starověký. Poskytuje potřebné informace bez excesů.